Η Luumr έφτασε στο κατάστημα - δημιουργήστε ένα έξυπνο σπίτι!

June 22 2024
Η Luumr έφτασε στο κατάστημα - δημιουργήστε ένα έξυπνο σπίτι!
Παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό νέο προϊόν! Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν φωτεινό παράδεισο με την τελευταία μας προσθήκη στη σειρά: Luumr! Το Luumr είναι κάτι περισσότερο από απλές λάμπες - είναι μια καινοτομία στον έξυπνο φωτισμό που θα μεταμορφώσει το περιβάλλον σας με έναν τρόπο που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι είναι εφικτός.

Με τους λαμπτήρες Luumr, δεν αποκτάτε απλώς φως - αποκτάτε μια εντελώς νέα εμπειρία ελέγχου και προσαρμογής του φωτισμού στο σπίτι σας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τους λαμπτήρες στο δίκτυο Wi-Fi σας και να τους ελέγχετε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τη διαισθητική εφαρμογή Luumr. Με ένα μόνο πάτημα, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα του φωτός, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, να προγραμματίσετε το φωτισμό και πολλά, πολλά άλλα - όλα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και από την άνεση του καναπέ σας ή ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Αλλά δεν σταματάει εκεί! Οι λαμπτήρες Luumr είναι επίσης συμβατοί με άλλες έξυπνες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως ολοκληρωμένο και έξυπνο σπίτι. Και με την εφαρμογή Luumr, μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε όλες τις έξυπνες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των κουρτινών ή της θέρμανσης, από ένα κεντρικό σημείο, καθιστώντας εύκολη και βολική τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας στο σπίτι σας. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής Luumr εδώ.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ετοιμαστείτε να ζήσετε το μέλλον του φωτισμού με τη Luumr και αφήστε το σπίτι σας να λάμψει με φως και καινοτομία όπως ποτέ άλλοτε. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο φωτεινών δυνατοτήτων!

Βρείτε όλους τους έξυπνους λαμπτήρες της Luumr εδώ