Κομψός φωτισμός σε κάθε γωνιά με τον πολυέλαιο Atom από το Halo Design

June 20 2024
Κομψός φωτισμός σε κάθε γωνιά με τον πολυέλαιο Atom από το Halo Design
Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό μοντέλο φωτισμού για να διώξετε τις σκιές από τις γωνίες, κατά προτίμηση σε ένα μοντέρνο, κομψό και πρακτικό σχέδιο που να είναι ευέλικτο και λειτουργικό, έχετε έρθει στο σωστό μέρος: Η πανέμορφη σειρά Atom από τη δανέζικη μάρκα σχεδιαστών Halo Design προσφέρει μια εμπειρία φωτισμού πέρα από τα συνηθισμένα. Η σειρά αποτελείται από πολυελαίους με αντισυμβατικό σχεδιασμό που αναπνέει μια ανάσα φρέσκου αέρα στο εσωτερικό. Η έμπνευση για το όνομα της σειράς φωτιστικών αποκαλύπτεται γρήγορα από την έξυπνη σύνθεση των σφαιρικών γυάλινων σκιάστρων πάνω στο λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, κάνοντας τη συνολική κατασκευή να μοιάζει με μόριο. Οι πολλαπλές φωτεινές πηγές παρέχουν φως μεγάλης εμβέλειας σε μια μεγάλη περιοχή και η ενδιαφέρουσα δομή σας ενθαρρύνει να τοποθετήσετε το φωτιστικό στο κέντρο του δωματίου, επιτρέποντας στο όμορφο φωτεινό αποτέλεσμα και το σχεδιασμό να έρθει σε πλήρη ισχύ.

Ο πολυέλαιος Atom διατίθεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρωματικές παραλλαγές με 6-8 πηγές φωτός. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών πλαισίων είτε σε μαύρο ματ είτε σε γυαλιστερό χρυσό ορείχαλκο και αποχρώσεις με κεχριμπαρένιο χρυσό τόνο για μια ζεστή λάμψη στο φωτισμό, γκρι καπνό για πιο διάχυτο φως και λευκές οπαλικές αποχρώσεις για απαλό, ομοιόμορφο και χωρίς θάμβωση φωτισμό.

Δείτε όλους τους πολυελαίους Atom εδώ

Η σειρά Atom δεν αποτελείται μόνο από πολυελαίους, αλλά αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς φωτιστικών που περιλαμβάνει επίσης φωτιστικά δαπέδου, τοίχου, τραπεζιού και οροφής στο ίδιο σχέδιο και με ταιριαστό χρωματικό συνδυασμό που καθιστά τα φωτιστικά εύκολα συνδυάσιμα με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά Atom εδώ.