Μια απολαυστική ένωση σκανδιναβικών σχεδίων με κλασικές πινελιές - καλωσορίστε το Bloomingville στο κατάστημα!

June 24 2024
Μια απολαυστική ένωση σκανδιναβικών σχεδίων με κλασικές πινελιές - καλωσορίστε το Bloomingville στο κατάστημα!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τα πολλά όμορφα σχέδια φωτιστικών από τη δανέζικη Bloomingville στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι εντυπωσιακές λάμπες και τα αξεσουάρ σπιτιού της μάρκας σχεδιαστών έχουν βρει το δρόμο τους σε πολλά σπίτια όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή. Η Bloomingville ιδρύθηκε το 2000 και καθοδηγείται από μια ισχυρή γοητεία για το σκανδιναβικό σχεδιασμό και τον τρόπο ζωής, η οποία εκφράζεται σε μια συλλογή μετά την άλλη με κομψά σχέδια.

Σύγχρονος, σκανδιναβικός σχεδιασμός με μια κλασική πινελιά


Ένα σχέδιο της Bloomingville είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από την επιτυχημένη συγχώνευση του σύγχρονου σκανδιναβικού στυλ, των λεπτομερών σιλουετών και των μινιμαλιστικών μορφών με τις κλασικές γραμμές, τους διαχρονικούς χρωματικούς συνδυασμούς και την κομψή ταλάντευση που χαρακτηρίζει την παραδοσιακή σχεδιαστική δεξιοτεχνία στον όμορφο κόσμο του σχεδιασμού λαμπτήρων. Ταυτόχρονα, η μάρκα προσφέρει επίσης πολλά σχέδια εμπνευσμένα από το μποέμ, συμπεριλαμβανομένων πολλών σχέδια πλεκτών λαμπτήρων που γίνονται σε ένα πιο χαλαρό, φυσικό στυλ, το οποίο συμβάλλει στο να γίνει το σαλόνι πιο οικείο.

Εμπνευσμένες προσθήκες στα παλιά αγαπημένα


Όταν η Bloomingville εξαγοράστηκε από τη Regent Holding το 2014, η μάρκα επεκτάθηκε και δημιούργησε πολλές νέες ευκαιρίες για προσθήκες στο ρεπερτόριο των κομψών σχεδίων της. Η Bloomingville έγινε πλέον ένας οίκος πολλαπλών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένης της Creative Collection, η οποία λανσαρίστηκε το 2018. Αυτή η νέα σειρά επικεντρώνεται σε ευρηματικά και καινοτόμα σχέδια που δίνουν μια δημιουργική τροπή στο συμβατικό φωτιστικό εσωτερικού χώρου. Με τόσες πολλές δυνατότητες, η Bloomingville προσφέρει σχέδια για κάθε γούστο και κάθε διακόσμηση.

Δείτε την πλήρη γκάμα των λαμπτήρων Bloomingville εδώ