Ισπανικός σχεδιασμός παγκόσμιας κλάσης: καλωσορίζουμε τις πολλές όμορφες δημιουργίες της Aromas del Campo!

June 27 2024
Ισπανικός σχεδιασμός παγκόσμιας κλάσης: καλωσορίζουμε τις πολλές όμορφες δημιουργίες της Aromas del Campo!
Μια νέα, φρέσκια μάρκα με δημιουργική προσέγγιση στο σχεδιασμό έφτασε στο κατάστημα: Η ισπανική Aromas del Campo από τη Βαλένθια. Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1986, όταν οι ιδρυτές ειδικεύονταν στα ποτπουρί και άλλα αρωματικά προϊόντα που έδωσαν στην εταιρεία το όνομα που φέρει μέχρι σήμερα. Μετά από λίγα χρόνια, η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει γυάλινα επιτραπέζια φωτιστικά με αποξηραμένα λουλούδια, τα οποία αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια πραγματική περιπέτεια στον μαγευτικό κόσμο των σχεδιαστικών φωτιστικών. Η Aromas del Campo επικεντρώνεται σε λειτουργικά και τεχνολογικά αποδοτικά σχέδια σε προσιτή τιμή, ενώ συχνά η ρύθμιση της έντασης του φωτισμού περιλαμβάνεται στη λειτουργικότητα των λαμπτήρων. Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται στα σχέδια της μάρκας είναι το γυαλί και το μέταλλο σε μια όμορφη ένωση που οδηγεί σε κομψά και διαχρονικά σχέδια. Ωστόσο, το ξύλο, τα πήλινα αντικείμενα και το μάρμαρο εμφανίζονται επίσης σε αρκετές από τις δημιουργίες της μάρκας.

Τα φωτιστικά της Aromas del Campo χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη χάρη που οφείλεται εν μέρει στα κλασικά στοιχεία σχεδιασμού τους, όπως τα υφασμάτινα ή οπαλίνα γυάλινα σκιαγραφικά, η απλή γεωμετρία, τα στρογγυλά σχήματα και οι όμορφες επαναλήψεις του ίδιου σχεδιαστικού στοιχείου μέσα στο ίδιο φωτιστικό, που βοηθούν στο να αποκτήσει κάθε φωτιστικό μια συνεκτική έκφραση. Αρκετοί από τους λαμπτήρες αποτελούν μέρος μεγαλύτερων συλλογών, όπως οι σειρές Abbacus και Elma, και ως εκ τούτου διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, χρωματικές παραλλαγές και τύπους λαμπτήρων. Το στυλ είναι συχνά απλό σε σχήμα, χρώμα και σύνθεση υλικών, τείνοντας προς μια διαχρονική έκφραση με μια ελαφριά μινιμαλιστική νότα. Ένα από τα βασικά ονόματα της μάρκας είναι ο σχεδιαστής φωτιστικών Pepe Fornas, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές από τις δημιουργίες της Aromas del Campo. Μπορείτε να δείτε όλα τα όμορφα φωτιστικά του Fornas ακριβώς εδώ.

Η Aromas del Campo προσφέρει ένα υπέροχο μπουκέτο από κομψά σχέδια με αποκλειστική εμφάνιση σε τιμή που όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα των φωτιστικών της Aromas del Campo εδώ.