Τώρα οι περίτεχνες λάμπες από τον Tom Dixon κυκλοφορούν σε νέες ασύρματες εκδόσεις - οι φορητές επιτραπέζιες λάμπες Bell, Melt και Stone!

July 08 2024
Τώρα οι περίτεχνες λάμπες από τον Tom Dixon κυκλοφορούν σε νέες ασύρματες εκδόσεις - οι φορητές επιτραπέζιες λάμπες Bell, Melt και Stone!
Ο Tom Dixon είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, γνωστός για τα αποκλειστικά φωτιστικά του σε μοναδικές εκφράσεις με μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πινελιά. Είμαστε λοιπόν πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα όμορφα έργα τέχνης του Dixon σε νέες φορητές εκδόσεις που συμβάλλουν σε μια πρακτική και ευέλικτη λύση φωτισμού για την καθημερινή ζωή, ενώ εκφράζουν την ίδια δημιουργική δυναμική που παρατηρείται σε όλους τους λαμπτήρες της αντίστοιχης σειράς. Με τα Bell, Melt και Stone ως φορητά επιτραπέζια φωτιστικά, αποκτάτε ένα πρακτικό κομμάτι διακοσμητικής τέχνης που μπορείτε να απολαμβάνετε τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Και οι τρεις επιτραπέζιες λάμπες διατίθενται σε ασύρματο σχεδιασμό με συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή που μπορεί να ενεργοποιήσει εκ νέου την ενσωματωμένη πηγή φωτός LED ώστε να λάμπει για 9-10 ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση. Η πηγή φωτός είναι θωρακισμένη για να διασφαλίζει ένα απαλό και χωρίς θάμβωση φως που εκπέμπεται όμορφα από τα τρία όμορφα σχέδια που σχηματίζουν ένα έργο τέχνης τόσο εντός όσο και εκτός λειτουργίας.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά ανήκουν στη σειρά Melt, Bell και Stone, η οποία περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους φωτιστικών με τον ίδιο όμορφο σχεδιασμό. Επομένως, είναι εύκολο να συνδυάσετε τα φωτιστικά μέσα σε κάθε σειρά για να δημιουργήσετε μια συνεκτική και αποκλειστική ιδέα φωτισμού.

Δείτε τις όμορφες φορητές λάμπες εδώ