Φέρτε τη δική σας προσωπικότητα και το δικό σας στυλ στο εσωτερικό σας με τα πολύχρωμα φώτα φθορισμού Neon Tube

July 11 2024
Φέρτε τη δική σας προσωπικότητα και το δικό σας στυλ στο εσωτερικό σας με τα πολύχρωμα φώτα φθορισμού Neon Tube
Οι πολύχρωμες λάμπες της σειράς Neon Tube της δανέζικης μάρκας σχεδιαστών HAY προσθέτουν μια έξτρα πινελιά στο εσωτερικό σας με τον πολύχρωμο και γιορτινό σχεδιασμό τους που προσφέρει ευέλικτο φωτισμό με έμφαση και υψηλή ατμόσφαιρα. Βασισμένοι στο γνωστό σωλήνα φθορισμού, οι λαμπτήρες έχουν μια απλή και συνεπή σχεδιαστική ιδέα, από το απλό σωληνοειδές σώμα του λαμπτήρα μέχρι τα λαμπερά χρώματα νέον που μιμούνται το φθορίζον φως του σωλήνα φθορισμού. Ωστόσο, η πηγή φωτός αποτελείται από μια ενσωματωμένη μονάδα LED που εκπέμπει μια λωρίδα φωτός κατά μήκος ολόκληρου του σώματος του λαμπτήρα για να τονίσει το λεπτό σχήμα όταν ο λαμπτήρας είναι ενεργοποιημένος. Αυτό γίνεται μέσω ενός πιεστικού διακόπτη που είναι προσαρτημένος απευθείας στο καλώδιο. Ο λαμπτήρας χρωματίζεται από τη χρωματιστή επιφάνεια και λάμπει με ένα λαμπερό χρώμα που προσελκύει αμέσως το μάτι.

Οι δυνατότητες τοποθέτησης της λάμπας είναι απεριόριστες. Μέσω του καλωδίου στο ένα άκρο, μπορείτε να κρεμάσετε τη λάμπα στον τοίχο ή από την οροφή. Μπορείτε επίσης να την αφήσετε όρθια στο πάτωμα ή να την τοποθετήσετε κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ για ένα μοντέρνο φως που απλώνεται στο πάτωμα. Όπως και να έχει, έχετε ένα ελκυστικό φωτιστικό προφοράς με μια μοντερνιστική πινελιά που μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε πολύχρωμους εσωτερικούς χώρους όσο και σε ουδέτερα στυλ, όπου δημιουργεί αντίθεση και αποτελεί ένα εντυπωσιακό εμφανιζόμενο κομμάτι.

Καθώς το Neon Tube διατίθεται σε πλήθος όμορφων, εντυπωσιακών χρωμάτων, μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε μεμονωμένα σενάρια φωτισμού, μοτίβα ή ακόμη και εικόνες με τα όμορφα, λεπτά φώτα νέον. Κάθε μία από τις όμορφες χρωματικές παραλλαγές διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Δείτε τα όλα εδώ