Σχεδιαστική λάμπα καπέλου από την OYOY τώρα διαθέσιμη ως φορητή

July 15 2024
Σχεδιαστική λάμπα καπέλου από την OYOY τώρα διαθέσιμη ως φορητή
Η συλλογή φωτιστικών "Hatto" ενθουσιάζει όλους τους λάτρεις του design, καθώς παρουσιάζει τόσο κομψή και όμορφη αισθητική μέσω του κομψού σχεδιασμού της, ενώ εμπλουτίζει το δωμάτιο με ευχάριστο φωτισμό. Η σειρά περιλαμβάνει τόσο κρεμαστά όσο και επιτραπέζια φωτιστικά και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από το φαρδύ σκίαστρο τους, το οποίο δίνει και το όνομά του στη σειρά, μιμούμενο το χαρακτηριστικό σχήμα των ιαπωνικών ψάθινων καπέλων.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά διαθέτουν μια συμπαγή, κυλινδρική βάση, που τους προσδίδει μια μανιταρόμορφη και οργανική εμφάνιση, και όλα έχουν ένα αποχρωματισμένο χρώμα με ματ γυαλάδα που αποτελεί κομψό αντίποδα για μοντέρνα και μινιμαλιστικά στυλ εσωτερικών χώρων. Το σκίαστρο στέλνει το φως προς τα κάτω σε ένα άμεσο downlight, ρίχνοντας έναν όμορφο δακτύλιο γύρω από τη λάμπα και τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον όμορφο σχεδιασμό. Αυτός ο τύπος φωτιστικού έμφασης είναι ιδανικός για να συμπληρώνει το συνολικό φωτισμό του δωματίου, είτε πρόκειται για το σαλόνι είτε για το υπνοδωμάτιο. Ως κερασάκι στην τούρτα, ο λαμπτήρας είναι εφοδιασμένος με λεπτές ορειχάλκινες λεπτομέρειες που βελτιώνουν την αισθητική αξία του λαμπτήρα και του προσδίδουν μια διαχρονική πινελιά που συμπληρώνει όμορφα τη σύγχρονη και μειωμένη σε λεπτομέρειες γλώσσα σχεδιασμού.

Τώρα, όμως, το όμορφο φωτιστικό διατίθεται και σε ασύρματη έκδοση με ενσωματωμένη πηγή φωτός LED και μπαταρία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το φως του φωτιστικού σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Η ενσωματωμένη λειτουργία dimming σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός σε τρία επίπεδα, ώστε να έχετε πάντα το σωστό φως για κάθε δωμάτιο, κάθε ώρα και κάθε περίσταση.

Τα φορητά επιτραπέζια φωτιστικά διατίθενται σε τέσσερις όμορφες χρωματικές παραλλαγές, τις οποίες θα βρείτε μαζί με όλα τα άλλα υπέροχα μοντέλα της σειράς Hatto από την OYOY ακριβώς εδώ.