Φέρτε ευέλικτο φωτισμό και κομψό σχεδιασμό σε κάθε δωμάτιο με το φωτιστικό τοίχου Metropole Deluxe της Halo Design.

July 18 2024
Φέρτε ευέλικτο φωτισμό και κομψό σχεδιασμό σε κάθε δωμάτιο με το φωτιστικό τοίχου Metropole Deluxe της Halo Design.
Ο ταλαντούχος σχεδιαστής χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να δημιουργεί ένα εκφραστικό σχέδιο φωτιστικού με λίγες, προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες. Ένα σχέδιο που με κομψή απλότητα και μινιμαλιστική ακρίβεια καταφέρνει να φέρει προσωπικότητα και χαρακτήρα στο εσωτερικό. Ένας σχεδιασμός που φαίνεται απλός, αλλά εξακολουθεί να τραβάει το μάτι και να αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. Αυτές είναι οι ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μοντέρνα σειρά φωτιστικών Metropole που σχεδιάστηκε από τον αυτοδίδακτο Δανό σχεδιαστή Michael Waltersdorff, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία φωτιστικών Halo Design το 1994 σε ηλικία μόλις 18 ετών. Από την ίδρυση της Halo Design, ο Waltersdorff εργάζεται ακούραστα για τη δημιουργία όμορφων μοντέλων φωτιστικών με μοντέρνα έκφραση και πρότυπο τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό. Αν είστε περίεργοι για τις άλλες δημιουργίες του Waltersdorff, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ο σκανδιναβικός μινιμαλισμός είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς Metropole, η οποία όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι πολύ μοντέρνα και αστική στο σχεδιασμό της. Τα φωτιστικά χαρακτηρίζονται από ουδέτερη χρωματική σύνθεση και ασύμμετρη σκιά που απλώνεται ελαφρώς στην πλευρά που βλέπει προς το δωμάτιο για βέλτιστη κατανομή του φωτός. Αν θέλετε να δείτε όλα τα φωτιστικά της σειράς, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τα φωτιστικά τοίχου της σειράς Metropole ξεχωρίζουν με τα στριφτά πλαίσια που προσθέτουν μια όμορφη πινελιά στον εμβληματικό σχεδιασμό. Τόσο το πλαίσιο όσο και το σκίαστρο μπορούν να γέρνουν για να ρυθμίζουν την κατεύθυνση του φωτός με μεγάλη ακρίβεια, καθιστώντας το φωτιστικό τοίχου Metropole Deluxe το τέλειο φως για ανάγνωση. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη σκιά να δείχνει προς τον τοίχο για αρμονικό, έμμεσο φωτισμό έμφασης. Το φωτιστικό τοίχου διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ώστε να έχετε ένα φωτιστικό που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο, όλα σε μοντέρνο μαύρο φινίρισμα που διευκολύνει την ενσωμάτωσή του στον εσωτερικό σχεδιασμό του δωματίου.

Δείτε το φωτιστικό τοίχου Metropole Deluxe σε όλες τις εκδόσεις εδώ.