Ηλιακό επιτραπέζιο φωτιστικό Else από την Paulmann - Ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδιασμού

July 06 2024
Ηλιακό επιτραπέζιο φωτιστικό Else από την Paulmann - Ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδιασμού
Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο νέα και έξυπνα σχέδια στο κατάστημα: το επιτραπέζιο ηλιακό φωτιστικό Else! Αυτό το μοναδικό επιτραπέζιο φωτιστικό είναι μια κομψή και ευέλικτη λύση τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό φωτισμό. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με τον κομψό σχεδιασμό, το επιτραπέζιο φωτιστικό Else σας προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που το καθιστούν απαραίτητο σε κάθε σπίτι.

Δημιουργημένο από λευκό αλουμίνιο, το επιτραπέζιο φωτιστικό Else Solar είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και στιβαρό, με μέτριο βάρος και ύψος, το φωτιστικό ταιριάζει τέλεια σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε πρόκειται για το σαλόνι, είτε για την κρεβατοκάμαρα, είτε για τη βεράντα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Else είναι η ευελιξία του. Ο λαμπτήρας λειτουργεί με μπαταρία και μπορεί να φορτιστεί τόσο μέσω ηλιακών κυψελών όσο και με καλώδιο USB-C, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εξαρτάται από καλώδια ή πρίζες. Αυτό σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να την τοποθετήσετε ακριβώς εκεί που χρειάζεστε φως - από τη ζεστή γωνιά στο σαλόνι μέχρι τα υπαίθρια δείπνα στη βεράντα ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ.

Ο λαμπτήρας διαθέτει προστασία IP44, η οποία τον καθιστά κατάλληλο για υγρούς χώρους και εξασφαλίζει ότι μπορεί να αντέξει το νερό που εκτοξεύεται από όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό καθιστά την Else μια ιδανική λύση φωτισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπου μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με τα 2700 Kelvin και τα 250 lumens που διαθέτει.

Με ενσωματωμένη πηγή φωτός LED που έχει διάρκεια ζωής 30.000 ώρες, έχετε φωτισμό μακράς διάρκειας και ενεργειακά αποδοτικό. Η Else είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία ροοστάτη, ώστε να μπορείτε εύκολα να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα. Η λάμπα διατίθεται επίσης σε μοντέρνο μαύρο και κομψό λευκό χρώμα, ώστε να είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμησή σας!

Η Paulmann σας δίνει επίσης το κεφάλι ήσυχο με εγγύηση 5 ετών, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη της στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα του προϊόντος.

Είτε θέλετε να φωτίσετε το σπίτι σας είτε να απολαύσετε ένα ατμοσφαιρικό βράδυ έξω, το επιτραπέζιο φωτιστικό Else Solar από την Paulmann είναι η τέλεια επιλογή. Ο συνδυασμός λειτουργικότητας, ευελιξίας και στυλ το καθιστά μια επένδυση που θα αναβαθμίσει το σπίτι σας για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε και τα δύο όμορφα ηλιακά επιτραπέζια φωτιστικά Else εδώ