Φέρτε φωτισμό προσανατολισμένο στο σχεδιασμό σε κάθε δωμάτιο με τη νέα φορητή έκδοση του επιτραπέζιου φωτιστικού Arum

August 01 2024
Φέρτε φωτισμό προσανατολισμένο στο σχεδιασμό σε κάθε δωμάτιο με τη νέα φορητή έκδοση του επιτραπέζιου φωτιστικού Arum
Η ομορφιά της φόρμας και η λειτουργικότητα συνδυάζονται υπέροχα στη νέα προσθήκη της κομψής συλλογής φωτιστικών Arum της δανέζικης εταιρείας σχεδιασμού ferm LIVING. Όλα τα φωτιστικά της συλλογής Arum χαρακτηρίζονται από το όμορφο λουλουδάτο σχέδιο και τη χαριτωμένη οργανική έκφραση, η οποία αντανακλάται τόσο στο καμπυλωτό πλαίσιο που μοιάζει με μίσχο λουλουδιού όσο και στο φαρδύ, ελαφρώς ασύμμετρο αμπαζούρ που αιωρείται σε μια εντυπωσιακή απομίμηση πετάλου. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την όμορφη συλλογή λαμπτήρων εδώ ακριβώς.

Μέχρι στιγμής, η συλλογή αποτελείται από λαμπτήρες δαπέδου και τοίχου σε διάφορες εκδόσεις, καθώς και επιτραπέζιες λάμπες με καλώδιο. Τώρα, όμως, ο λαμπτήρας κυκλοφορεί σε μια πρακτική ασύρματη έκδοση με πηγή φωτός LED που τροφοδοτείται από μπαταρία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον πρακτικό φωτισμό του λαμπτήρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Καθώς ο λαμπτήρας διαθέτει υψηλό βαθμό προστασίας (IP44), είναι επίσης εγκεκριμένος για εξωτερική χρήση και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στη βεράντα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Ο καμπυλωτός σχεδιασμός του στελέχους δημιουργεί μια φυσική λαβή που καθιστά τη μεταφορά της λάμπας εύκολη. Ο φαρδύς σχεδιασμός του στεφάνου δημιουργεί έναν ευρύ προς τα κάτω φωτισμό σε μια μεγάλη περιοχή. Ο λαμπτήρας είναι εξοπλισμένος με ρυθμιστή φωτισμού αφής που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων φωτισμού. Το απαλό φως δημιουργεί μια ευχάριστη λάμψη σε ζεστή λευκή απόχρωση (2700K) με υψηλή χρωματική απόδοση (CRI >90). Η πηγή φωτός μπορεί να φορτιστεί μέσω ενός καλωδίου USB-C που περιλαμβάνεται στην παράδοση. Μετά από 8 ώρες η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Η λυχνία μπορεί να εκπέμπει φως για 8 έως 24 ώρες ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση φωτισμού.

Ολόκληρη η επιφάνεια της λάμπας είναι βαμμένη με πούδρα σε μονόχρωμη απόχρωση που ταιριάζει όμορφα με τα άλλα χρώματα της σειράς. Ο φορητός επιτραπέζιος λαμπτήρας διατίθεται σε πλήθος όμορφων παραλλαγών χρωμάτων. Δείτε τα όλα εδώ.