Το Anoli από τη δανέζικη Nuura διατίθεται τώρα και ως μεμονωμένο κρεμαστό κόσμημα

August 05 2024
Το Anoli από τη δανέζικη Nuura διατίθεται τώρα και ως μεμονωμένο κρεμαστό κόσμημα
Μια βροχερή μέρα του Σεπτεμβρίου, η δημιουργικότητα πυροδοτήθηκε στη Sofie Refer, η οποία σχεδίασε τη συλλογή φωτιστικών Anoli. Κάθε φωτιστικό της συλλογής αποπνέει ηρεμία και αποτυπώνει την ομορφιά της φύσης, όπου κάθε λεπτομέρεια αποτελεί απόδειξη της καλής κατασκευής και των προσεκτικά επιλεγμένων υλικών. Η σειρά Anoli περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λαμπτήρων σε διάφορους τύπους και διαφορετικούς αστερισμούς. Ο λαμπτήρας διατίθεται τόσο ως κρεμαστός όσο και ως προβολέας για την οροφή και τον τοίχο σε διάφορες παραλλαγές και μια όμορφη επιλογή χρωμάτων. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι το χαρακτηριστικό, σχεδιαστικά προσανατολισμένο δακρυγόνο σχήμα τους, το οποίο προσδίδει στην Anoli τη μοναδική της έκφραση και την υψηλή της αναγνωρισιμότητα.

Τώρα προέκυψε ένας νέος λαμπτήρας Anoli ως ένα όμορφο συμπλήρωμα των άλλων λαμπτήρων και μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη σειρά: Η κρεμαστή Anoli. Αυτό το πανέμορφο μονό κρεμαστό αναδεικνύει το χαρακτηριστικό σχήμα δάκρυ της σκιάς αφήνοντάς την να κρέμεται κάθετα προς τα κάτω, επιτρέποντας στην οργανική σχεδιαστική ιδέα να ξεχωρίζει στο δωμάτιο. Το κρεμαστό κόσμημα διατίθεται σε δύο όμορφες χρωματικές παραλλαγές, η μία σε μονόχρωμο μαύρο χρώμα για μια μοντέρνα και αποκλειστική εμφάνιση και η άλλη σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες για μια χαριτωμένη και κλασική πινελιά. Ο χρωματικός σχεδιασμός ακολουθεί τα άλλα φωτιστικά της σειράς, ώστε να μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια όμορφη και συνεκτική ιδέα φωτισμού σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Όπως και τα άλλα φωτιστικά της σειράς Anoli, το φως του κρεμαστού χαρακτηρίζεται από μια στοχευμένη αλλά χωρίς θάμβωση λάμψη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την ανάδειξη συγκεκριμένων σημείων του χώρου όσο και για τη συμπλήρωση του συνολικού φωτισμού. Τοποθετήστε το φωτιστικό πάνω από ένα μικρό τραπέζι, πάνω από τον πάγκο ή δίπλα στο νησί της κουζίνας, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα άλλα όμορφα φωτιστικά Anoli. Μπορείτε να βρείτε το κρεμαστό μαζί με την υπόλοιπη συλλογή Anoli εδώ ακριβώς!