Ευέλικτη σειρά λαμπτήρων όπου τόσο η μορφή όσο και η λειτουργικότητα είναι ακριβώς σωστές

August 12 2024
Ευέλικτη σειρά λαμπτήρων όπου τόσο η μορφή όσο και η λειτουργικότητα είναι ακριβώς σωστές
Με τη νέα συλλογή φωτιστικών Diva, η δανέζικη DybergLarsen ξεπέρασε τον εαυτό της συνδυάζοντας πρακτικές και αισθητικές πτυχές σε ένα όμορφο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Η συλλογή αποτελείται από φωτιστικά τοίχου και επιτραπέζια φωτιστικά, συμβατικά και ασύρματα, και διατίθεται σε δύο όμορφες χρωματικές παραλλαγές. Η μία διαθέτει σκελετό με μαύρη επίστρωση χρώματος που προσδίδει στο φωτιστικό έναν καθολικά κολακευτικό ασπρόμαυρο χρωματισμό και μια κομψή εμφάνιση, ενώ η άλλη έχει γυαλιστερό ορειχάλκινο φινίρισμα που σε συνδυασμό με το ματ οπαλίσιο γυαλί της προσδίδει μια πινελιά κλασικής κομψότητας. Ωστόσο, όλοι οι τύποι λαμπτήρων και οι χρωματικές παραλλαγές έχουν το ίδιο όμορφο κάλυμμα από οπαλίσιο γυαλί και χαρακτηρίζονται από το ίδιο συμπαγές σχήμα και το ίδιο όμορφο στρογγυλό μοτίβο στην επιφάνεια. Το γυαλί είναι φυσητό από το στόμα και επομένως ενδέχεται να υπάρχουν μεμονωμένες παραλλαγές στο πάχος του γυαλιού, οι οποίες γίνονται εμφανείς όταν ανάβετε τον λαμπτήρα. Το κάλυμμα από οπαλίσιο γυαλί εξασφαλίζει απίστευτα απαλό και απόλυτα ομοιόμορφο φωτισμό. Όταν ανάβει, ολόκληρο το κάλυμμα φωτίζεται με μια όμορφη λάμψη, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως φωτισμός προφοράς ή οπίσθιος φωτισμός για να συμπληρώσει το συνολικό φωτισμό του δωματίου.

Τα φωτιστικά τοίχου και τα κανονικά επιτραπέζια φωτιστικά είναι κατάλληλα για λαμπτήρα LED με βάση G9 και ένας δωρεάν λαμπτήρας περιλαμβάνεται στην παράδοση.

Τα ασύρματα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα LED και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Περιλαμβάνεται καλώδιο USB για τη φόρτιση της λάμπας. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί τέσσερις ώρες και ο λαμπτήρας μπορεί να λειτουργήσει για τουλάχιστον έξι ώρες μεταξύ των φορτίσεων, ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση φωτισμού. Ο ασύρματος επιτραπέζιος λαμπτήρας διαθέτει επίσης μια έξυπνη λειτουργία αφής που διευκολύνει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του λαμπτήρα και σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα. Το φωτιστικό διαθέτει συνολικά τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να έχετε πάντα τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την όμορφη σειρά λαμπτήρων εδώ ακριβώς.