Όμορφα σχεδιαστικά βάζα για να ομορφύνετε τη διακόσμησή σας - Δείτε τη νέα συλλογή Okra της Kartell εδώ!

August 15 2024
Όμορφα σχεδιαστικά βάζα για να ομορφύνετε τη διακόσμησή σας - Δείτε τη νέα συλλογή Okra της Kartell εδώ!
Από την ίδρυσή του το 1949, ο ιταλικός σχεδιαστικός όμιλος Kartell είναι υπεύθυνος για μια πληθώρα όμορφων σχεδίων για την εσωτερική διακόσμηση - φωτιστικά καθώς και αξεσουάρ σπιτιού. Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς διαπρεπείς σχεδιαστές, όπως ο Paolo Rizzatto και ο Philippe Starck, η Kartell ειδικεύεται στο πλαστικό ως μέσο για τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών για το σύγχρονο σχεδιασμό και τη ζωή. Η νέα σειρά βάζων της Kartell, Okra, χαρακτηρίζεται από την ίδια ιδέα και ως εκ τούτου είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Εδώ, η βιωσιμότητα, η ανακύκλωση και η βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων αποτέλεσαν τη βάση για τον όμορφο σχεδιασμό που εκδηλώνεται σε μια αισθητική συλλογή μικρών και μεγάλων βάζων σε πλήθος όμορφων χρωμάτων.

Η σειρά Okra είναι δημιούργημα της Ισπανίδας σχεδιάστριας Patricia Urquiola για τον ιταλικό κατασκευαστή Kartell. Η Urquiola σπούδασε αρχιτεκτονική και σχέδιο στο Universidad Politécnica de Madrid και αποφοίτησε από το Politecnico di Milano, όπου σπούδασε κοντά στον Ιταλό δάσκαλο του σχεδιασμού Achille Castiglioni. Έκτοτε, η Urquiola έχει συνεργαστεί με πολλές διεθνείς εταιρείες σχεδιασμού που μετέτρεψαν τις ιδέες της σε πολλές όμορφες δημιουργίες. Η Lampemesteren πωλεί τόσο φωτιστικά όσο και είδη σπιτιού της Urquiola. Μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ.

Τα βάζα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως καθαρά διακοσμητικά αντικείμενα, ενδεχομένως με ένα διακοσμητικό λουλούδι ή μπουκέτο, όσο και ως αισθητική λύση αποθήκευσης διαφόρων καθημερινών αντικειμένων. Ο σχεδιασμός των βάζων χαρακτηρίζεται από απαλές καμπύλες και ένα κανονικό μοτίβο αυλακώσεων στην επιφάνεια, προσδίδοντάς τους ματ χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Κάθε παραλλαγή χρώματος έχει επιλεγεί προσεκτικά για τη δημιουργία ενός όμορφου εντυπωσιακού βάζου που ενσωματώνεται επίσης εύκολα στο εσωτερικό του σπιτιού. Δείτε ολόκληρη τη σειρά Okra εδώ