Γνήσια δανέζικα κλασικά αξεσουάρ σχεδιασμού από τα αξεσουάρ σπιτιού Vipps έρχονται τώρα στο Lampemesteren

August 19 2024
Γνήσια δανέζικα κλασικά αξεσουάρ σχεδιασμού από τα αξεσουάρ σπιτιού Vipps έρχονται τώρα στο Lampemesteren
Όλα ξεκίνησαν το 1939, όταν η σύζυγος του Holger Nielsen ήθελε μια έξυπνη λύση αποθήκευσης απορριμμάτων για το νεοσύστατο κομμωτήριό της. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το 1932, όταν ο Holger Nielsen κέρδισε ένα αυτοκίνητο, το οποίο αργότερα αντάλλαξε με μια πρέσα μετάλλων, ώστε να μπορεί να φτιάχνει πράγματα για το σπίτι του. Όντας ο ικανός σιδηρουργός που ήταν, ο Holger εκπλήρωσε την επιθυμία της γυναίκας του δημιουργώντας αυτό που αργότερα θα γινόταν ένα σύμβολο του δανέζικου design: τον Κάδο με πεντάλ της Vipp. Αυτό που έκανε αυτόν τον κάδο ξεχωριστό ήταν ο ειδικός μηχανισμός που του επέτρεπε να ανοίγει και να κλείνει με το πόδι. Αυτή ήταν η αρχή μιας πραγματικής σχεδιαστικής περιπέτειας που αργότερα θα περιελάμβανε έπιπλα, κουζίνες και μια ολόκληρη ξενοδοχειακή ιδέα. Η Vipp εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή, ανεξάρτητη δανέζικη εταιρεία σχεδιασμού που διοικείται από την κόρη του Holger, Jette Egelund, τα δύο παιδιά της Kasper και Sofie και 55 υπαλλήλους στην Κοπεγχάγη.

Ο κλασικός κάδος με πεντάλ κατασκευάζεται ακόμη και σήμερα, αλλά έχει αναπτυχθεί τα τελευταία ογδόντα χρόνια και περιλαμβάνει μυριάδες διαφορετικές εκδόσεις, μεγέθη και αρκετές χρωματικές παραλλαγές. Ενώ ο κάδος πεντάλ εξακολουθεί να είναι το χαρακτηριστικό προϊόν της Vipp, η δανέζικη μάρκα κυκλοφορεί επίσης μια σειρά από άλλα αξεσουάρ για το σπίτι, τα οποία χαρακτηρίζονται από τις ίδιες καθαρές γραμμές, τα απλά σκανδιναβικά σχήματα και την ουδέτερη χρωματική σύνθεση που καθορίζουν τη μοναδική σχεδιαστική γλώσσα της Vipp.

Τα πολλά όμορφα σχέδια είναι πλέον διαθέσιμα και στο Lampemesteren. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε τη σχεδιαστική περιπέτεια της Vipp και να εξερευνήσετε τη μοναδική προσέγγισή της στο σχεδιασμό που συνδυάζει θαυμάσια πρακτικές και αισθητικές εκτιμήσεις. Σχεδόν όλα τα προϊόντα διατίθενται στην ίδια γκάμα χρωμάτων, γεγονός που τα καθιστά εύκολο να συνδυαστούν σε όλους τους χώρους. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα των όμορφων δημιουργιών της Vipp εδώ.