FLOS STORIES: Επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat από τη Flos και τον Μιχάλη Αναστασιάδη

August 26 2024
FLOS STORIES: Επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat από τη Flos και τον Μιχάλη Αναστασιάδη
Η Flos κατάφερε για άλλη μια φορά να ενώσει την τέχνη και τη λειτουργικότητα με το τελευταίο της αριστούργημα, το επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat, σχεδιασμένο από τον διάσημο σχεδιαστή Μιχάλη Αναστασιάδη. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό αποτελείται από δύο σφαίρες που απλά αγγίζουν η μία την άλλη, δημιουργώντας μια λεπτή και ποιητική ισορροπία. Η κομψή κατασκευή δεν είναι μόνο μια πανδαισία για τα μάτια, αλλά και ένα τεχνικό θαύμα.

Ο ίδιος ο Αναστασιάδης περιγράφει το φωτιστικό ως εξής: "Ο φωτιστής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς φωτιστές που έχουν κατασκευαστεί από τον Michael Anastassiades:

"Δύο σφαίρες που απλά αγγίζουν η μία την άλλη. Μια μικρή, από πολύτιμο υλικό, τοποθετημένη κάτω από τη "σκιά" της μεγάλης, από φωτισμένο γυαλί."

Αυτή η ιδέα δεν είναι απλώς μια αισθητική απόφαση, αλλά μια προσεκτικά μελετημένη σχεδιαστική λύση, όπου η μικρότερη σφαίρα σε φινίρισμα χρυσού 24Κ κρύβει μια πηγή LED. Αυτή η πηγή LED εκπέμπει μια δέσμη φωτός μέσα στη γυάλινη σφαίρα, με αποτέλεσμα έναν ομοιόμορφο και απαλό φωτισμό που απλώνεται αρμονικά σε όλο το δωμάτιο.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat αποπνέει πολυτέλεια και εκλέπτυνση με το χρυσό φινίρισμα 24Κ, προσθέτοντας μια πινελιά αποκλειστικότητας σε κάθε σπίτι. Το χρυσό υλικό όχι μόνο προσδίδει στο φωτιστικό μια ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά συμβάλλει και στη συνολική αισθητική αρμονία του.

Με το Copycat, η Flos επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θέση της ως πρωτοπόρος στον καινοτόμο και σύγχρονο φωτισμό. Ο απλός αλλά εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του φωτιστικού το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας και μοντέρνας τέχνης στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat δεν είναι απλώς μια πηγή φωτός, αλλά ένα έργο τέχνης που συμβολίζει την ισορροπία και την ομορφιά. Με τον έξυπνο σχεδιασμό του Μιχάλη Αναστασιάδη και την αφοσίωση της Flos στην ποιότητα και την καινοτομία, αυτό το φωτιστικό είναι ένα must-have για τους λάτρεις του ντιζάιν και τους αισθητικούς σε όλο τον κόσμο.

Βρείτε το επιτραπέζιο φωτιστικό Copycat της Flos εδώ

Αρχικό κείμενο από την FLOS στο FLOS STORIES