Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 επιτραπέζιο φωτιστικό Dusty Terracotta

September 09 2024
Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 επιτραπέζιο φωτιστικό Dusty Terracotta
Η Louis Poulsen παρουσιάζει με υπερηφάνεια την τελευταία της περιορισμένη έκδοση: το επιτραπέζιο φωτιστικό PH 2/1 σε Dusty Terracotta. Αυτό το διαχρονικό κομμάτι δεν είναι μόνο ένας φόρος τιμής στον μοναδικό σχεδιασμό φωτισμού του Poul Henningsen, αλλά και ένα έργο τέχνης από μόνο του, και από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να προσθέσετε αυτό το κομμάτι της ιστορίας του δανέζικου design στο σπίτι σας.

Αυτό το αποκλειστικό επιτραπέζιο φωτιστικό έχει δημιουργηθεί με σχολαστική δεξιοτεχνία και αισθητική φινέτσα. Η ιδιοφυΐα του Henningsen για τη διαμόρφωση του φωτός ζωντανεύει στα γυάλινα φυσητά με τέσσερις στρώσεις, τα οποία συλλαμβάνουν και αντανακλούν υπέροχα το φως με τρόπο που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το χρώμα Dusty Terracotta των γυάλινων σκιάστρων τονίζει το οργανικό σχήμα του φωτιστικού, δίνοντάς του μια μοντέρνα αλλά διαχρονική εμφάνιση.

Κάθε κομμάτι γυαλιού κατασκευάζεται ξεχωριστά με παραδοσιακές τεχνικές εμφύσησης γυαλιού. Αυτό σημαίνει ότι κανένας λαμπτήρας δεν είναι ακριβώς ίδιος - κάθε σκιά είναι μοναδική με μικρές παραλλαγές στο χρώμα, το βάρος και την υφή. Αυτές οι μικρές διαφορές, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας μικροσκοπικών φυσαλίδων αέρα, αποτελούν απόδειξη της σχολαστικής δεξιοτεχνίας που χρησιμοποιείται σε κάθε λαμπτήρα.

Το πλαίσιο του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο, ο οποίος μέσω μιας προσεκτικά ελεγχόμενης διαδικασίας γήρανσης έχει αποκτήσει μια σκούρα, εκλεπτυσμένη επιφάνεια. Για να διατηρηθεί αυτό το μοναδικό φινίρισμα, το πλαίσιο είναι λουστραρισμένο, διασφαλίζοντας ότι η αισθητική του φωτιστικού παραμένει αναλλοίωτη με την πάροδο του χρόνου.

Ως τελευταία εξαιρετική λεπτομέρεια, αυτή η περιορισμένη έκδοση φέρει επίσης χαραγμένη την υπογραφή του Poul Henningsen, καθιστώντας κάθε φωτιστικό έναν προσωπικό φόρο τιμής σε έναν από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της Δανίας. Αυτή η περιορισμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δίνοντάς σας μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι διαχρονικής σχεδιαστικής κληρονομιάς. Στολίστε λοιπόν το σπίτι σας με ένα αποκλειστικό σύμβολο δανέζικου σχεδιασμού με εξαιρετική δεξιοτεχνία που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Δείτε το νέο αποκλειστικό επιτραπέζιο φωτιστικό PH 2/1 Limited Edition Dusty Terracotta της Louis Poulsen εδώ