Η ΓΥΆΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΉ ΣΦΑΊΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ FRANDSEN - ΔΑΝΈΖΙΚΟ ΣΧΈΔΙΟ ΣΕ ΓΥΑΛΊ & ΠΈΝΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ ΧΡΏΜΑΤΑ

September 02 2024
Η ΓΥΆΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΉ ΣΦΑΊΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ FRANDSEN - ΔΑΝΈΖΙΚΟ ΣΧΈΔΙΟ ΣΕ ΓΥΑΛΊ & ΠΈΝΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ ΧΡΏΜΑΤΑ
Ψάχνετε για ένα φωτιστικό που συνδυάζει διαχρονικό σχεδιασμό με μοντέρνα κομψότητα; Τότε το νέο κρεμαστό φωτιστικό Ball Glass της δανέζικης μάρκας Frandsen είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Σχεδιασμένο από τον Benny Frandsen το 1968, αυτό το εμβληματικό φωτιστικό είναι τώρα διαθέσιμο σε εξαιρετικό γυαλί και διατίθεται σε πέντε μοναδικά χρώματα και δύο διαφορετικά μεγέθη σε οπαλικό λευκό.

Η λάμπα Ball είναι ένα πραγματικό κλασικό μοντέλο του δανέζικου σχεδιασμού και έχει διατηρήσει τη δημοτικότητά της με την πάροδο των ετών, προσαρμοζόμενη συνεχώς στις τρέχουσες τάσεις. Με το παιχνιδιάρικο σχήμα και τις καθαρές γραμμές της, η σειρά Ball είναι τόσο ευέλικτη όσο και κομψή, καθιστώντας την ιδανική τόσο για ιδιωτικά σπίτια όσο και για μεγαλύτερα εμπορικά έργα.

Το νέο Ball Glass φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα στην ήδη αγαπημένη συλλογή Ball και προσφέρει μια μοντέρνα πινελιά με τις γυάλινες παραλλαγές του. Τα πέντε χρώματα - που κυμαίνονται από κλασικές αποχρώσεις έως πιο τολμηρές επιλογές - σας επιτρέπουν να βρείτε τον τέλειο λαμπτήρα που ταιριάζει με τη διακόσμησή σας.

Η Frandsen ήταν πάντα συνώνυμο της υψηλής δανέζικης ποιότητας, και το κρεμαστό Ball Glass δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε λαμπτήρας κατασκευάζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε ένα προϊόν που δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και ανθεκτικό. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Benny Frandsen λάμπει σε κάθε λεπτομέρεια, καθιστώντας το φωτιστικό Ball μια διαχρονική επιλογή που θα κοσμεί το σπίτι σας για πολλά χρόνια.

Είτε το νέο σας κρεμαστό φωτιστικό θα κρέμεται πάνω από το τραπέζι της κουζίνας είτε θα κάνει μια δήλωση στο σαλόνι, το κρεμαστό φωτιστικό Ball Glass θα προσθέσει μια πινελιά κομψότητας και διαχρονικού δανέζικου σχεδιασμού στο σπίτι σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας του δανέζικου σχεδιασμού.

Δείτε τα νέα μενταγιόν Ball Glass και ολόκληρη την εμβληματική σειρά Ball της Frandsen εδώ