FLOS STORIES: Οικογένεια LED Kelvin - καινοτομία και σχεδιασμός σε απόλυτη αρμονία

September 23 2024
FLOS STORIES: Οικογένεια LED Kelvin - καινοτομία και σχεδιασμός σε απόλυτη αρμονία
Η εμβληματική οικογένεια LED Kelvin, σχεδιασμένη από τον Antonio Citterio σε συνεργασία με την Flos, προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα του φωτισμού. Με επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά, η σειρά Kelvin καταφέρνει να συνδυάσει τη σύγχρονη αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία LED σε μια κομψή και λειτουργική μορφή.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στα φωτιστικά Kelvin Edge είναι η χρήση τεχνολογίας αιχμής LED Edge Lighting. Αυτή η καινοτομία κατέστησε δυνατή τη σημαντική μείωση της κεφαλής του φωτιστικού, την εξάλειψη του καλωδίου μεταξύ του βραχίονα του φωτιστικού και της κεφαλής και τη βελτίωση της περιστροφικής άρθρωσης. Ταυτόχρονα, η διατομή του λεπτού βραχίονα έχει βελτιστοποιηθεί για έναν πιο βελτιωμένο σχεδιασμό.

Ένας αισθητήρας Soft Touch είναι ενσωματωμένος στην επιφάνεια της κεφαλής του λαμπτήρα, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε τόσο τη φωτεινότητα όσο και τη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με τις ανάγκες - και όλα αυτά με μια φυσική και διαισθητική κίνηση. Αυτή η ευκολία χρήσης καθιστά τα φωτιστικά Kelvin ιδιαίτερα προσαρμόσιμα σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας και διαβίωσης, όπου ο ακριβής φωτισμός είναι σημαντικός.

Οι λαμπτήρες Kelvin Edge χαρακτηρίζονται επίσης από την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός χωρίς διπλές σκιές, δημιουργώντας ένα καθαρό και ξεκάθαρο μοτίβο φωτός. Η προηγμένη τεχνολογία εξασφαλίζει όχι μόνο τη βέλτιστη ένταση φωτός, αλλά και τη μέγιστη οπτική άνεση για τον χρήστη.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό των Kelvin LED είναι οι φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες τους. Πατώντας το οπτικό κουμπί ON/OFF στην κεφαλή του λαμπτήρα, ο λαμπτήρας μεταβαίνει από μια εξατομικευμένη λειτουργία όπου η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα (πορτοκαλί) σε μια αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (πράσινο). Σε αυτή την πράσινη λειτουργία, ο λαμπτήρας ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα με βάση την ποσότητα του φωτός του περιβάλλοντος, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Με την καινοτόμο τεχνολογία και το διαχρονικό σχεδιασμό της, η οικογένεια LED Kelvin είναι μια σύγχρονη λύση φωτισμού που θέτει τα πρότυπα για τους μελλοντικούς λαμπτήρες.

Δείτε ολόκληρη τη σειρά Kelvin LED της Flos εδώ

Αρχικό κείμενο από την FLOS στο FLOS STORIES