ΤΈΣΣΕΡΑ ΝΈΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΌ CARAVAGGIO ΑΠΌ ΤΗΝ FRITZ HANSEN

September 19 2024
ΤΈΣΣΕΡΑ ΝΈΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΌ CARAVAGGIO ΑΠΌ ΤΗΝ FRITZ HANSEN
Ψάχνετε για ένα κρεμαστό φωτιστικό που συνδυάζει δανέζικη ποιότητα και διαχρονικό σχεδιασμό; Τότε υπάρχουν καλά νέα για εσάς. Η Fritz Hansen μόλις κυκλοφόρησε τέσσερα νέα χρώματα για το εμβληματικό κρεμαστό φωτιστικό Caravaggio™, σχεδιασμένο από τη διάσημη Δανή σχεδιάστρια Cecilie Manz. Τα νέα χρώματα - Matt Warm Grey, Matt Dusty Green, Matt Patina Green και Matt Rusty Red - προσθέτουν μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση στο ήδη δημοφιλές φωτιστικό.

Οι λαμπτήρες Caravaggio™ έχουν αποκτήσει την ιδιότητα ενός πραγματικού σχεδιαστικού εικονιδίου. Η Cecilie Manz κατάφερε να ανανεώσει μια διαχρονική σιλουέτα με μια μοντέρνα πινελιά, καθιστώντας τους λαμπτήρες κατάλληλους τόσο για τους χώρους εργασίας όσο και για την τραπεζαρία. Το καμπυλωτό κάλυμμα του μοντέλου P2 απελευθερώνει απαλά το φως προς τα έξω, δημιουργώντας έναν άνετο και λειτουργικό φωτισμό σε κάθε χώρο.

Τα νέα χρώματα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη διακόσμησή σας με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Το ματ Warm Grey προσθέτει μια διακριτική κομψότητα, ενώ το ματ Dusty Green προσδίδει μια ήρεμη και φυσική αίσθηση στο δωμάτιο. Το Matte Patina Green προσθέτει μια πινελιά vintage γοητείας και το Matte Rusty Red προσθέτει μια ζεστή και ρουστίκ ατμόσφαιρα. Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε ένα κρεμαστό φωτιστικό υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει πολλά χρόνια.

Η Fritz Hansen είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη προσέγγισή της στην ποιότητα και τον σχεδιασμό, και τα κρεμαστά φωτιστικά Caravaggio™ δεν αποτελούν εξαίρεση. Με αυτά τα νέα χρώματα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε ένα φωτιστικό που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες σας σε φωτισμό, αλλά χρησιμεύει και ως κομψό στοιχείο σχεδιασμού στο σπίτι σας.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας με ένα από τα νέα κρεμαστά φωτιστικά Caravaggio™ της Fritz Hansen;

Δείτε τα συναρπαστικά νέα χρώματα και την υπόλοιπη σειρά Caravaggio εδώ!