ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΌ NESSINO ΑΠΌ ΤΗΝ ARTEMIDE ΤΏΡΑ ΣΕ ΤΈΣΣΕΡΑ ΌΜΟΡΦΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ

September 26 2024
ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΌ NESSINO ΑΠΌ ΤΗΝ ARTEMIDE ΤΏΡΑ ΣΕ ΤΈΣΣΕΡΑ ΌΜΟΡΦΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ
Ψάχνετε για ένα μοναδικό και κομψό επιτραπέζιο φωτιστικό για να προσθέσετε μια πινελιά ιταλικής κομψότητας στο σπίτι σας; Τότε το επιτραπέζιο φωτιστικό Nessino από τους Ιταλούς μετρ του φωτισμού Artemide είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτό το εμβληματικό φωτιστικό, σχεδιασμένο από τον διάσημο Giancarlo Mattioli, διατίθεται τώρα σε τέσσερα νέα χρώματα περιορισμένης έκδοσης: <Μπλε, Μπλε Klein, Κίτρινο και Πράσινο.

Το Nessino δεν είναι απλώς ένα φωτιστικό- είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του σχεδιασμού από τη δεκαετία του 1960, μια περίοδο κατά την οποία ο σύγχρονος σχεδιασμός άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά και να επαναπροσδιορίζει τα σπίτια μας με καινοτόμα υλικά όπως το πλαστικό. Η οργανική του μορφή, εμπνευσμένη από τη φύση, προκαλεί και ερμηνεύει τη βιομηχανική τεχνολογία κατασκευής με τρόπο που εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκος και επίκαιρος σήμερα.

Η Artemide είναι γνωστή για την ικανότητά της να συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Ο απαλός, διάχυτος φωτισμός του Nessino δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ το γλυπτικό του σχήμα το καθιστά από μόνο του έργο τέχνης. Είτε το τοποθετήσετε στο γραφείο σας, στο κομοδίνο ή στο σαλόνι, το επιτραπέζιο φωτιστικό Nessino θα προσθέσει μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Τα νέα χρώματα σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα Nessino που ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σας στυλ και τη διακόσμησή σας. Το βαθύ μπλε και το μπλε Klein προσθέτουν έναν ήρεμο και κομψό τόνο, ενώ το φωτεινό κίτρινο και το πράσινο φέρνουν μια φρέσκια και ζωηρή ενέργεια στο δωμάτιο. Κάθε χρώμα έχει επιλεγεί προσεκτικά για να συμπληρώσει το διαχρονικό σχεδιασμό του φωτιστικού και να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει αγαπημένο για τα επόμενα χρόνια.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από αυτούς τους επιτραπέζιους λαμπτήρες Nessino Limited Edition. Δεν αποτελούν μόνο μια πρακτική πηγή φωτός, αλλά και μια επένδυση στην ιταλική κουλτούρα του σχεδιασμού.

Ανακαλύψτε το πολύχρωμο σύμπαν της Nessino εδώ!