Η TALA ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΤΟ ΝΈΟ ΚΡΕΜΑΣΤΌ ΦΩΤΙΣΤΙΚΌ BOWER ΣΕ ΤΡΊΑ ΧΡΏΜΑΤΑ

October 14 2024
Η TALA ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΤΟ ΝΈΟ ΚΡΕΜΑΣΤΌ ΦΩΤΙΣΤΙΚΌ BOWER ΣΕ ΤΡΊΑ ΧΡΏΜΑΤΑ
Η μάρκα Tala με έδρα το Λονδίνο μόλις κυκλοφόρησε τη νέα σειρά κρεμαστών μενταγιόν Bower, η οποία διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Αυτή η πρωτοεμφανιζόμενη σειρά συνδυάζει χειροποίητες ατσάλινες αποχρώσεις από το Γιορκσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου με μενταγιόν από ανοδιωμένο αλουμίνιο, δημιουργώντας ένα αρθρωτό σύστημα με αμέτρητες επιλογές εμφάνισης.

Η σειρά Bower αποτελείται από τρεις μοναδικές οθόνες, η καθεμία με το δικό της ξεχωριστό σχεδιασμό και κατανομή φωτός. Η Bower C220 είναι ένα συμπαγές κωνικό σχήμα, γνωστό για το λεπτό προφίλ και την υψηλή κλίση του, το οποίο παρέχει μια πιο άμεση δέσμη φωτός. Αυτός ο λαμπτήρας συνοδεύεται από λαμπτήρα Sphere III που εξασφαλίζει βέλτιστο φωτισμό.

Η οθόνη Bower C360 έχει ένα κλασικό σχήμα coolie που δημιουργεί μια τολμηρή και εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ παρέχει ομοιόμορφη κατανομή του φωτός. Αυτή η λάμπα συνοδεύεται από λαμπτήρα Sphere IV, ο οποίος συμβάλλει στον ομοιόμορφο φωτισμό.

Τέλος, ο διαχύτης Bower C600 είναι ένα ξεχωριστό φωτιστικό με εντυπωσιακά χαμηλή κλίση και μεγάλη διάμετρο που επιτρέπει ευρεία κατανομή του φωτός από κάτω. Αυτό το φωτιστικό συνοδεύεται από λαμπτήρα Oval II, ο οποίος εξασφαλίζει ευρύ και άνετο φωτισμό.

Με τη σειρά Bower, η Tala κατάφερε να δημιουργήσει μια ευέλικτη και κομψή λύση φωτισμού που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Είτε θέλετε συμπαγή και άμεσο φωτισμό, είτε ομοιόμορφη και τολμηρή κατανομή φωτός, είτε ευρύ και εντυπωσιακό φως, η σειρά Bower έχει κάτι να σας προσφέρει.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτή την εκπληκτική συλλογή κρεμαστών από την Tala. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα από τη μάρκα και να βρείτε το τέλειο κρεμαστό κόσμημα Bower για το σπίτι σας.

Βρείτε το αγαπημένο σας κρεμαστό κόσμημα Bower εδώ!