FLOS STORIES: Ο Philippe Starck παρουσιάζει το La Plus Belle - ο τέλειος καθρέφτης για μοντέρνο φωτισμό

October 21 2024
FLOS STORIES: Ο Philippe Starck παρουσιάζει το La Plus Belle - ο τέλειος καθρέφτης για μοντέρνο φωτισμό
Ο εμβληματικός σχεδιαστής Philippe Starck καινοτόμησε για άλλη μια φορά το σχεδιασμό καθρεφτών με την τελευταία του δημιουργία, La Plus Belle. Σχεδιασμένος για να προσφέρει βέλτιστο φωτισμό, αυτός ο καινοτόμος καθρέφτης έχει αναπτυχθεί με προηγμένη τεχνολογία και αισθητική φινέτσα. Ο καθρέφτης παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του επαναλειτουργούντος καταστήματος Flagship Store, σχεδιασμένου από τον Calvi Brambilla, όπου η εγκατάσταση γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας σειράς καθρεφτών φωτισμού του Starck.

Ο La Plus Belle έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τον καλύτερο δυνατό φωτισμό. Οι ειδικές λυχνίες LED, κρυμμένες κάτω από έναν οπτικό διαχύτη σιλικόνης, είναι προσεκτικά τοποθετημένες ώστε να εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και ομοιόμορφη κατανομή του φωτός. Με εξαιρετικό δείκτη απόδοσης χρώματος (CRI) 95 και σταθερό δείκτη κόκκινου χρώματος (R9>90), ο καθρέφτης προσφέρει μια εμπειρία φωτισμού υψηλής ποιότητας. Το φως δεν είναι μόνο φωτεινό, αλλά και απαλό και άνετο (2700K), το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός ροοστάτη που είναι ενσωματωμένος στον καθρέφτη.

Το πλαίσιο του καθρέφτη είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικά εξελιγμένο κράμα αλουμινίου, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα σε ανοδιωμένα χρώματα. Ο La Plus Belle διατίθεται σε διάφορα κομψά φινιρίσματα, όπως βουρτσισμένο χρυσό και χαλκό, καθώς και γυαλισμένο μπρούντζο και φυσικό αλουμίνιο. Αυτά τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα προσδίδουν στον καθρέφτη μια πολυτελή εμφάνιση που θα ταιριάξει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

Ο La Plus Belle δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστος, αλλά και πρακτικός. Ο καθρέφτης μπορεί επίσης να κρεμαστεί εύκολα ως εικόνα χάρη στην καινοτόμο λύση τοποθέτησης στον τοίχο, όπου ένα μαγνητικό εξάρτημα στο κάτω μέρος εξασφαλίζει ότι ο καθρέφτης παραμένει σταθερός και ασφαλής στον τοίχο.

Με τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας και σχεδιασμού, ο La Plus Belle είναι κάτι περισσότερο από ένας καθρέφτης - είναι μια εμπειρία φωτισμού που εξευγενίζει κάθε χώρο.

Αγοράστε τον καθρέφτη La Plus Belle από τη Flos εδώ

Αρχικό κείμενο από την FLOS στο FLOS STORIES